Meetjesland Hockey Club

hockeynews

Welkom bij Hockey Club Meetjesland

Meetjesland Hockey Club is de eerste en enige hockeyclub in de streek en is steeds op zoek naar meisjes en jongens die willen hockey spelen!  Op onze website vindt u alle info terug over onze club: van trainingstijden tot lidgeld, uitrusting en ploegen, maar ook over events en acties komt u alles te weten, dit alles rijkelijk geïllustreerd met vele foto's.  Bekijk zeker ook ons promofilmpje!

Onze infobrochure ondergaat momenteel een grondige update maar alle informatie vindt u ook op deze website.

Om lid te worden volstaat het om het inschrijvingsformulier op de site in te vullen en wij doen de rest.  Ook voor een proefles of voor de events die de club organiseert wordt via de website ingeschreven.  

Onze leden kunnen, na het opvragen van een login, inloggen en zo via de "My Club" module aan de slag op de respectievelijke teampagina's.

Bedankt alvast voor uw bezoek en hopelijk tot binnenkort op of langs het kunstgras!

Kalender
  December 2019  
M T W T F S S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Gefeliciteerd!
11/12
Chloé Goethals
11/12
Fiorella Meuleman
11/12
Stan Vyncke
11/12
Bernard Vanderhaeghen
Noteer alvast

In kerstgeschenkverpakking bereikte ons het nieuws dat het Eeklose project voor herinrichting van de terreinen achter de sporthal en nieuw zwembad, subsidie krijgt van de Vlaamse Overheid.  Deze subsidie was een voorwaarde voor de Stad Eeklo om het licht op groen te zetten voor de aanleg van een hockeyveld.  De club is dan ook ONGELOFELIJK BLIJ dit nieuws te kunnen delen met jullie, want we weten allemaal dat een volwaardig hockeyveld voor onze groeiende club broodnodig is!  De komende maanden worden ongetwijfeld intens en we zetten alles op alles om in samenwerking met Farys en de Stad Eeklo het semi-waterveld te realiseren tegen deze zomer, zodat we ons in optimale omstandigheden kunnen voorbereiden op het volgende seizoen!  We houden jullie uiteraard op de hoogte van de verdere ontwikkelingen!

De 1e outdoorronde zit erop, onze U12 boys kroonden zich tot kampioen in hun reeks na winst in een rechtstreeks duel om de titel tegen Indiana.  Onze U9 boys eindigden op een mooie tweede plaats in hun reeks.  Al onze ploegen hebben het beste van zichzelf gegeven, proficiat voor hun inzet en fair-play tijdens de 1e ronde.  Er zijn nu geen outdoortrainingen meer tot nader bericht, behalve voor de Heren en Ladies.

De acht ploegen die ingeschreven werden voor de zaalcompetitie (of Indoor4Fun voor de U8 boys) hebben nu zaaltraining op de uren die vooraf werden gecommuniceerd en elders op de website staan.  We wensen hen een boeiend zaal-intermezzo toe!

De club is verheugd een nieuwe bronzen sponsor te kunnen voorstellen: het bouwbedrijf Meese-Swaelens, gevestigd in Bassevelde.  Wim Meese en Veerle Swaelens zijn de ouders van U11 boy Thias.  Meese-Swaelens is ondertussen een vaste en innoverende partner binnen de bouwwereld geworden.  In bijna 20 jaar bouwde het bedrijf zich op tot een hedendaags en flexibel bouwbedrijf met een 10 tal medewerkers.  De club is Wim en Veerle uiteraard zeer dankbaar voor hun steun aan de ontwikkeling van onze club.  Bronzen sponsor Deloitte verlengde zijn partnership met onze club, waarvoor we hen uiteraard ook zeer dankbaar zijn.  Deloitte Accountancy is marktleider in accountancy en advies aan ondernemers en hun families, snelgroeiende bedrijven en Belgische familiebedrijven.  Daarnaast vermelden we ook nog eens onze andere twee bronzen sponsors die ons dit seizoen steunen, namelijk Travel Plus (reisagentschap uit Antwerpen) en de sportwinkelketen Go Sport, waar al onze leden genieten van een korting.

Tijdens de zomervakantie opende onze partner GO Sport een nieuw filiaal in Maldegem (http://www.go-sport-belgium.be/winkels/go-sport-maldegem en https://www.facebook.com/GoSportMaldegem/.  In de rekken uiteraard ook een hockey-assortiment en de clubkorting die we in Gent kregen geldt vanzelfsprekend ook in Maldegem ook al zijn de nieuwe clubkaartjes momenteel nog niet voorhanden.  Bekijk alvast reeds deze promofolder:

Door de stage zullen er nog geen trainingen zijn in de week van 28.08, behalve voor:

- de U14 boys, op maandag 28.08 van 17u tot 18u15

- de Heren Mineure, op woensdag 30.08 van 20u30 tot 22u00

- voor de U11G-U12G op vrijdag 01.09 van 17u tot 18u15

- voor de U11B-U12B op vrijdag 01.09 van 18u15 tot 19u30 

- voor de U14B op vrijdag 01.09 van 19u15 tot 20u45.

De trainingen zoals vermeld onder 'Sportief', rubriek 'trainingsschema', beginnen dus op maandag 4 september. 

Het bestuur en enkele helpende handen (waarvoor dank!) stak vorig weekend de handen uit de mouwen om onze Bar-ak een grondige opkuisbeurt te geven. We troffen er enkele achtergelaten kledingstukken aan, zie foto's. Wie een kledingstuk herkent mag altijd een berichtje sturen naar info@hockeymeetjesland.be om af te spreken wanneer dit kan worden afgehaald, tijdens de laatste week van augustus of op een ander af te spreken tijdstip. Niet-afgehaalde kledingstukken krijgen een goed doel!

  

De samenstelling van de ploegen voor de 1e ronde van het seizoen 2017 - 2018 werd intussen aan iedereen gecommuniceerd, en is ook terug te vinden op de website.  Het trainingsrooster staat intussen ook op de website, en de uren worden in de loop van de vakantie op de teampagina's opgeladen.  Van zodra de competitiekalender bekend is (eerste matchen op 2 september, en voor U8, 9 september), wordt iedereen verwittigd.  Wij wensen iedereen een deugddoende vakantie, verzorg de conditie en we zien jullie allemaal terug eind augustus!

Op zaterdag konden zowel de U12 girls als de U14 girls de hooggespannen verwachtingen inlossen.  Voor een zeer talrijk opgekomen publiek namen de U12 girls vlot de maat van rechtstreeks concurrent Brugge (11-0) en kroonden zij zich tot kampioen in de reeks.  Na hen speelden de U14 girls een spannende wedstrijd tegen Eclair, die moest gewonnen worden aangezien concurrent Brugge voordien gewonnen had van Roeselare.  Uiteindelijk werd het 2-0 voor onze girls na een evenwichtige match, waarmee ook zij dus de titel binnenhaalden in hun reeks.  Samen met de U10 boys twee weken geleden, speelden dus in totaal drie van onze ploegen kampioen, een hoogtepunt in het nog jonge bestaan van de club.  

Aanstaande zaterdag spelen onze U12 girls en U14 girls voor de titel in hun poule.  Beide teams tellen evenveel punten als hun tegenstanders die zij zaterdag in de ogen zullen kijken, en dat zijn Brugge en Eclair.  Door een beter doelsaldo volstaat een gelijkspel maar uiteraard willen onze meisjes winnen!  Hiervoor rekenen zij echter op jullie steun langs de zijlijn.  Supporters op post dus!  De U12G spelen om 10h30 gevolgd door de U14G om 11h30. Locatie: Stadion Olivier, E Verheyestraat 18 in Knokke.

Ook voor onze andere competitieploegen is het zaterdag de slotspeeldag van het seizoen: veel succes gewenst aan onze U7 boys, U8 boys, U10 girls, U10 boys, U12 boys en U16 boys!

Bronze Partners
Overig nieuws

       

© 2019, website powered by Twizzit.com