MHC Olympia v. Meetjesland HC: 1 - 5.  Met net 11 trimmers (Evelyn en 10 mannen) verzamelden we in het mooie sportcomplex "De Vliegende Vaart" in Terneuzen om onze eerste internationale wedstrijd te spelen. Na een uiterst korte opwarming maar wel gesterkt door een door onze vriendelijke tegenstanders aangeboden thee of koffie, begonnen we eraan.  De thee was duidelijk van goede kruiden voorzien want we kwamen 0-2 voor na goals van Mathieu en Stijn.  Thibault had relatief weinig werk op te knappen maar plots stond het 1-2 bij een zeldzame tegenaanval van de thuisploeg, en zo gingen we de rust in.  Na de rust scoorden we nog 3 keer (Mathieu op PC met een gelukje, Stijn en Philippe na een mooie assist van Stefaan).  Technisch waren we misschien de mindere van Olympia, maar ons samenspel deed dat ruimschoots teniet.  Nadien dronken we nog een paar "tapjes" op het terras van het clubhuis en maakten we nieuwe afspraken met onze vrienden uit Terneuzen waarna we ons opnieuw zuidwaarts begaven.