Meetjesland Hockey Club

Welkom bij Hockey Club Meetjesland

Hockey Club Meetjesland is de eerste en enige hockeyclub in de streek, en is steeds op zoek naar nieuwe meisjes en jongens die willen hockey spelen!  Hier vind je alle info terug over onze club: locatie, trainingsuren, lidgeld, uitrusting en ploegen, maar ook over events en acties komt u alles te weten, dit alles rijkelijk geïllustreerd met foto's. Via deze site kan ook worden ingeschreven voor een gratis proefles en kan men het online lidmaatschapssformulier invullen.

De elektronische versie van onze infobrochure 2018 - 2019 vind je hier.  

Leden kunnen, na het opvragen van een login rechtsboven, inloggen en zo via de "My Club" module aan de slag op de teampagina van zoon en/of dochterlief.

Bedankt alvast voor uw bezoek en hopelijk tot binnenkort op of langs het kunstgras!

Kalender
  June 2019  
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Gefeliciteerd!
Noteer alvast

24 mei: Grand Opening hockeyveld Sportpark

1 tot 4 juli 2019: SUMMER & FUN hockeystage

26-30 augustus 2019: kick-off stage U6 - U16 en kick-off stage U19

Tijdens de maanden april, mei en juni worden door verschillende clubs tornooien georganiseerd.  Deelname aan tornooien is een fantastische manier om in een recreatieve sfeer verschillende wedstrijden te spelen tegen ploegen uit andere clubs en de teamgeest te boosten, en we raden het dan ook sterk aan!  Het is nog meer fun indien verschillende ploegen (jongens- en meisjesteams) van dezelfde club eraan deelnemen.  Ga dus zeker na bij de andere managers/coaches of ze aan bepaalde tornooien wensen mee te doen, en schrijf samen in. 

Er worden tornooien georganiseerd zowel door de naburige clubs (Gantoise, Indiana) als elders in het land (Temse, Braxgata, Dragons, Mol en ook in het Brusselse).  Op deze pagina zullen we geregeld de uitnodigingen die we ontvangen, publiceren.  Klik op de flyers voor meer info en inschrijven.  Inschrijven gebeurt rechtstreeks bij de organiserende club.

OCTO TORNOOI 2019

U7 - U8 - U9 - U10 - U11 - U12
vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 april 2019

Naast het spelen van enkele spannende en geweldige wedstrijden tegen een aantal tegenstanders uit binnen-en buitenland biedt ons OCTO TORNOOI nog 7 andere disciplines aan.

De rode draad van dit tornooi is uiteraard een hockeytornooi maar

  1. shotkracht,
  2. fotogeniek,
  3. behendigheidsrace,
  4. en tal van andere spelvormen

... komen uitgebreid aan bod tijdens dit tornooi.

 

 

Eclair Hockey vzw is er trots op jullie te mogen uitnodigen op het tweede jeugdtornooi. Dit tornooi is een evenement waarmee we alle hockeyspelende kinderen van de leeftijd U8,U9 en U11,U12 willen bijeen brengen.
We laten hen een mini-competitie spelen met een 5-tal ploegen per poule, zodoende zal ieder team 4 wedstrijden spelen op een toffe locatie aan de kust.

Wie kan er allemaal deelnemen :

Om de kinderen zoveel mogelijk te laten spelen en FUN te beleven hebben we geopteerd om de kleinsten in de ochtend te laten spelen en kunnen de ouders eventueel in de namiddag lekker met hun kinderen spelen aan zee.
Voor de groteren hebben we de namiddag gereserveerd.

 

Op 1 en 2 juni organiseert Braxgata HC op de Schorre in Boom voor de 24ste keer haar jeugdtornooi, het ‘WILD WEST JEUGDTORNOOI’ (powered by Mini en Cronos).  

Alle ploegen vanaf U6 t/m U16 zijn welkom. Zaterdag spelen de U11-U16 en zondag de U6-U10.  

De prijs bedraagt 23 euro per persoon, inclusief administratiekosten voor inschrijving.

Naast veel hockeyplezier, kan je ook genieten van heel wat andere activiteiten zoals een rad van fortuin voor de kleintjes, een riding bull voor de wat grotere kinderen, een smoothiebar voor jong en oud en een cavastand voor de volwassenen onder ons… en nog véél meer!  

Per dag wordt er ook een prijs uitgereikt aan de best verklede jongens- en meisjesploeg.  

Het thema van dit jaar is WILD WEST.  Inschrijven kan vanaf NU voor U11-U16 of voor U6-U10

Nog vragen? braxjeugdtornooi@gmail.com  Wees er vlug bij, want vol is vol!!

 

 

Bronze Partners
Overig nieuws

       

© 2019, website powered by Twizzit.com