Meetjesland Hockey Club

Welkom bij Hockey Club Meetjesland

Hockey Club Meetjesland is de eerste en enige hockeyclub in de streek, en is steeds op zoek naar nieuwe meisjes en jongens die willen hockey spelen!  Hier vind je alle info terug over onze club: locatie, trainingsuren, lidgeld, uitrusting en ploegen, maar ook over events en acties komt u alles te weten, dit alles rijkelijk geïllustreerd met foto's. Via deze site kan ook worden ingeschreven voor een gratis proefles en kan men het online lidmaatschapssformulier invullen.

De elektronische versie van onze infobrochure 2018 - 2019 vind je hier.  

Leden kunnen, na het opvragen van een login rechtsboven, inloggen en zo via de "My Club" module aan de slag op de teampagina van zoon en/of dochterlief.

Bedankt alvast voor uw bezoek en hopelijk tot binnenkort op of langs het kunstgras!

Kalender
  June 2019  
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Gefeliciteerd!
Noteer alvast

24 mei: Grand Opening hockeyveld Sportpark

1 tot 4 juli 2019: SUMMER & FUN hockeystage

26-30 augustus 2019: kick-off stage U6 - U16 en kick-off stage U19

Op vrijdag 24 mei verwachten we al onze spelers en speelsters in volledig MHC-ornaat incl. nieuwe hoodie (*), stick, scheenlappen en bit vanaf 19h00 in het Sportpark in Eeklo voor de opening van de buitenterreinen, en in het bijzonder de Grand Opening van het hockeyterrein!

Op het programma, na het plechtige deel, HOCKEY HOCKEY en nog eens HOCKEY, zowel initiaties voor het grote publiek als demonstraties (zie verder) als onderlinge wedstrijdjes, tot ongeveer 21h30.

(*) hoodies worden tijdig geleverd, meer nieuws hieromtrent volgt.

AND LAST BUT NOT LEAST...

Een special guest komt afgezakt naar Eeklo op 24 mei... niemand minder dan FLORENT VAN AUBEL, aanvaller bij de Red Lions, bijnaam "de Tovenaar", 2-voudig winnaar van de Gouden Stick, Olympisch vice-kampioen en Wereldkampioen, die dit seizoen de pannen van het dak heeft gespeeld bij zijn club Dragons.  Hij komt het hockeyveld plechtig openen en we voorzien een signeersessie!

                                                   

Op dinsdag 28 augustus om 20h00 vindt een info-avond plaats in verband met het nieuwe seizoen.  Niet te missen voor onze nieuwe leden en geïnteresseerden, maar ook interessant voor al onze leden aangezien er komend seizoen toch één en ander op stapel staat.  Iedereen is welkom in het Sportpark Eeklo (ingang links van het Verbauwenbad), B.L. Pussemierstraat 157.  Wen maar aan dat adres, want het wordt de vaste stek van onze club eens het hockeyveld zal aangelegd zijn :-)  In de inkomhal zal duidelijk aangegeven worden waar het infomoment plaatsvindt op de verdieping. 

De kick-off stages voor onze jeugd zijn nu achter de rug, en we maken alles in gereedheid voor de eerste trainingsweek.  Op maandag 27 augustus beginnen we eraan, op ons terrein op Ithaka in de Zandstraat.  De uren staan op Twizzit dus iedereen kan zijn/haar aanwezigheden aanduiden.

Bronze Partners
Overig nieuws

       

© 2019, website powered by Twizzit.com