Meetjesland Hockey Club

Nieuwe leden die graag een wedstrijdtenue willen bestellen kunnen deze gaan passen elke vrijdag tussen 16h00 en 18h00 bij Co'Vélo in Eeklo (Peperstraat 3) aan de Watertoren.  Maten worden genoteerd en doorgegeven aan de leverancier en de club stuurt een factuur op.  Van zodra de tenue is geleverd wordt er een seintje gegeven.  Kousen kunnen worden aangekocht (12 euro, per overschrijving te betalen) indien voorradig.  Momenteel is de maat 38-41 uitgeput.  Binnenkort wordt iedereen geïnformeerd over de mogelijkheid om een bij de polo passende thermo-shirt aan te kopen.

Elk lid (behalve onze kuikentjes) dient over wedstrijdkledij te beschikken om te kunnen deelnemen aan de competitiewedstrijden. Voor de meisjes is dit een polo, rokje en een paar kousen, voor de jongens een polo, short en een paar kousen, in de clubkleuren.

 

Heb je een nieuwe polo, rok of short en/of paar kousen nodig?  Dan kan je langsgaan bij Co'Velo (let wel: enkel op vrijdag) om polo, rok of short te passen; een paar kousen kan je er kopen zonder te passen.  Na het passen mail je de maten door naar info@hockeymeetjesland.be. De club bestelt, stuurt je een factuur en laat weten wanneer je je tenue kan gaan afhalen bij Co'Velo.

Na afhaling bij Co'Vélo dient te worden langsgegaan bij Printing Partners (Tieltsesteenweg 183 Eeklo) voor het laten bedrukken van het shirt, met:

- U7 tot en met U11: enkel voornaam op de rug

- U12 en ouder: voornaam én rugnummer op de rug, waarbij vooraf dient overlegd te worden met de manager/coach in verband met de toekenning van het rugnummer.  Bovendien dient vanaf geboortejaar 2005 de achternaam op het shirt te worden gedrukt.

Deze zomer zullen we het gamma kledij zeker al uitbreiden met een nieuwe hoodie (nieuw design), want die maakt deel uit van de uniforme uitstraling van de club, en ook met een (niet-verplichte) thermoshirt voor op koude dagen (een item dat zeer populair is gebleken de voorgaande jaren, en dat we ook gaan re-stylen). 

© 2019, website powered by Twizzit.com