Meetjesland Hockey Club

hockeynews

Welkom bij Hockey Club Meetjesland

Hockey Club Meetjesland is de eerste en enige hockeyclub in de streek, en is steeds op zoek naar nieuwe meisjes en jongens die willen hockey spelen!  Hier vind je alle info terug over onze club: locatie, trainingsuren, lidgeld, uitrusting en ploegen, maar ook over events en acties komt u alles te weten, dit alles rijkelijk geïllustreerd met foto's. Via deze site kan ook worden ingeschreven voor een gratis proefles en kan men het online lidmaatschapssformulier invullen.

De elektronische versie van onze infobrochure 2018 - 2019 vind je hier.  

Leden kunnen, na het opvragen van een login rechtsboven, inloggen en zo via de "My Club" module aan de slag op de teampagina van zoon en/of dochterlief.

Bedankt alvast voor uw bezoek en hopelijk tot binnenkort op of langs het kunstgras!

Kalender
  April 2019  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Gefeliciteerd!
Noteer alvast

8 tot 9 april 2019: Paasstage U14-U19

15 tot 18 april 2019: Paasstage U6-U12

TBA in mei: Grand Opening hockeyveld Sportpark

1 tot 4 juli 2019: SUMMER & FUN hockeystage

26-30 augustus 2019: kick-off stage U6 - U16 en kick-off stage U19

We skippen dit jaar onze traditionele "Sticks & Drinks Fin de Saison" maar in de plaats daarvan komt een grandioos hockeyfeest!  Meer details volgen nog.

Het maximum aantal deelnemers voor onze paasstage U6 tot U12 van 15 tot 18 april werd bereikt.  Helaas kan hiervoor dus niet meer ingeschreven worden.  Bekijk zeker ook onze zomerstages, begin juli en eind augustus.

Voor de paasstage U14 U16 U19 zijn er nog enkele plaatsen.

Er kan nu ook ingeschreven worden voor onze "season kick-off" stages tijdens de laatste week van de zomervakantie (26-30 augustus voor U6 tot U16 en 28-30 augustus voor U19).  De club doet voor deze stages een beroep op de expertise van B-Hockey. Meer info en inschrijven onder het menu "Sportief", submenu "Stages".

Er kan ook nog steeds ingeschreven worden voor onze "Summer & Fun" stage van 1 tot 4 juli, die in de eerste plaats gericht is op beginners en onze jongste leden.  Meer info en inschrijven onder het menu "Sportief", submenu "Stages".  Ook voor onze stages tijdens de paasvakantie is nog plaats.

Er kan ingeschreven worden voor onze paasstages U14 tot U19 (8 en 9 april) en U6 tot U12 (15 tot 18 april), voor leden en niet-leden die willen kennismaken met hockey.  Ook voor onze zomerstage "Summer & Fun" van 1 tot 4 juli kan nu worden ingeschreven. Meer info en inschrijven onder het menu "Sportief", submenu "Stages".

Het is gelukt: de vooraf uitgesproken ambitie om de gouden plak te pakken, werd met verve waargemaakt: de RED LIONS zijn wereldkampioen!  Wij zijn euforisch met deze historische prestatie, die een werk van lange adem is geweest zowel op bondsniveau als op het veld.  En wat meer is, nu begint het pas, zowel voor de Lions als voor de Red Panthers, die vorig jaar zilver pakten op het EK!  Hockey is hot, en Meetjesland is fier om deel uit te maken van deze prachtige community!  Wees welkom, girls & boys, om onze hockeyfamilie te vervoegen, binnenkort in het Sportpark Eeklo! #Roartogether! #Roarforgold!!

  

Op 3 december is in het Sportpark Eeklo het startschot gegeven van de werken voor de aanleg van een volwaardig hockeyveld waarop onze club vanaf de maand april eindelijk zijn vleugels zal kunnen uitslaan!  Foto's en meer uitleg onder het submenu "Aanleg hockeyveld Sportpark".

 

Op 17 november werden de laatste jeugdwedstrijden van de eerste outdoorronde afgewerkt.  Sinds maandag 19 november ruilt onze jeugd de trainingen in de buitenlucht voor de zaaltrainingen!  Trainingsschema, benodigdheden, je vindt het allemaal onder "Sportief/Zaalhockey".

Noteer volgende data alvast in de agenda (meer info volgt te gepasten tijde):

- zondag 18 augustus 2019: EK in Wilrijk - Red Lions v. Engeland (onder voorbehoud)

Nieuwe leden die graag een wedstrijdtenue willen bestellen kunnen deze gaan passen elke vrijdag tussen 16h00 en 18h00 bij Co'Vélo in Eeklo (Peperstraat 3) aan de Watertoren.  Maten worden genoteerd en doorgegeven aan de leverancier en de club stuurt een factuur op.  Van zodra de tenue is geleverd wordt er een seintje gegeven.  Kousen kunnen worden aangekocht (12 euro, per overschrijving te betalen) indien voorradig.  Momenteel is de maat 38-41 uitgeput.  Binnenkort wordt iedereen geïnformeerd over de mogelijkheid om een bij de polo passende thermo-shirt aan te kopen.

Bronze Partners
Overig nieuws

       

© 2015, website powered by Twizzit.com