Meetjesland Hockey Club

News

Welkom bij Hockey Club Meetjesland

Meetjesland Hockey Club is enige (veld)hockeyclub in de regio, en heeft zijn stek in het Sportpark Eeklo, waar in 2019 een prachtig hockeyveld in kunstgras werd aangelegd.  Wij zijn een ambitieuze en familiale club waar het competitieve en recreatieve aspect hand in hand gaan.  Onze club is sinds zijn oprichting in 2014 elk jaar gegroeid (300 leden in juli 2020 waarvan 250 spelers) en is steeds op zoek naar enthousiaste meisjes en jongens die willen hockey spelen!

Op onze site vindt u alle algemene en praktische informatie terug over onze werking.  Daarnaast hebben we ook een infobrochure: klik/tik hier.  

Om lid te worden volstaat het om het inschrijvingsformulier op de site in te vullen en wij doen de rest.  Ook voor een proefles of voor de events die de club organiseert wordt via de website ingeschreven.  

Onze leden kunnen, na het opvragen van een login, inloggen en zo via de "My Club" module aan de slag op de respectievelijke teampagina's.

Bedankt alvast voor uw bezoek en hopelijk tot binnenkort op of langs het kunstgras!

Kalender
  June 2021  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
Gefeliciteerd!
24/06
Lotte De Smet
24/06
Ruben Tack
Noteer alvast

Er kan ingeschreven worden voor onze Summer Hockey & Fun stage van 5 - 9 juli, meer info en inschrijven voor deze stage: klik op de flyer hieronder.  Onze leden kunnen zich nu ook inschrijven voor onze Season Kick-off stages 23-26 augustus (U7-U14) en 25-27 augustus (U16 en ouder): klik op de flyer(s) hieronder voor meer info en inschrijven.

   

Bij onze hoofdsponsor MIG Motors in Aalter kan je voortaan niet alleen terecht voor onderhoud en service van je Audi, maar ook voor de aanschaf van je favoriete model! 

Om iedereen te laten kennismaken met de mobiliteit, de technologie én de innovatie van Audi vind je er voortaan een prachtige Pop-up Store met de nieuwste modellen, zoals de Q2, de Q5 en de volledig elektrische E-tron.

De concessie in Aalter verdeelt al langer Volkswagen, Škoda & Volkswagen bedrijfsvoertuigen. Met de opening van de Pop-up Store kan MIG Motors nu ook met Audi inspelen op het meest noordelijk gelegen deel van Gent & het Meetjesland.

Interesse? Neem een kijkje op: https://www.migmotors.be/nieuws/audi-pop-up-store-aalter

 

 Vanaf 24 februari verplaatsen de aan de gang zijnde werken aan het nieuwe minigolf- en skateterrein zich naar het Scoutspad.

Hierdoor zal een deel van de rijweg van het Scoutspad ingenomen worden voor deze nieuwe aanleg.

Kiss and ride en parkeren zullen in deze zone (rood op het kaartje) voortaan niet meer mogelijk zijn. Gelieve hiervoor de ruime parking van het Sportpark te gebruiken.  Het Scoutspad is wel nog toegankelijk voor voetgangers en fietsers.

Vanaf maandag 8 februari is het nieuwe trainingsrooster voor de 2e seizoenshelft ingegaan, en dit tot 21 mei.

Het rooster is te vinden onder het menu Sportief / Trainingsschema. Alle trainingen staan in de Twizzit-kalender, aanduiden van aanwezigheid of afwezigheid is verplicht. En uiteraard blijven de veiligheidsmaatregelen gelden op en rond het veld.  De trainingen voor de jeugd vinden plaats in bubbels van 10 spelers (maximum 4 bubbels op het veld), voor de volwassenen zijn dat max. 6 bubbels van 4 personen.

De krokusstage voor de onderbouw + geboortejaar 2008 is VOLZET en werd er een wachtlijst aangelegd.  Inschrijven voor de paasstage kan via Twizzit of de kalender of de website.  Jeugd geboren in 2008 die aan de paasstage wil deelnemen dient in te schrijven voor de "onderbouw" stage van 12-15/04.  Voor de jeugd geboren in 2007 en eerder werkt het sportief comité aan een stage tijdens de eerste week van de paasvakantie, meer info volgt.  De flyer hieronder werd reeds in die zin aangepast.

Klik op de data in de kalender om naar het inschrijvingsformulier te gaan voor de Paasstage.

Ondertussen heeft iedereen vernomen dat er nieuwe regels zijn voor hen die tijdens de afgelopen kerstvakantie in het buitenland op vakantie zijn gegaan.  Wie terugkeert na een verblijf van meer dan 48 uur in een rode zone (zo ongeveer alle landen) is verplicht om minstens een week in quarantaine te blijven en zich te laten testen op dag 1 en dag 7 na zijn/haar terugkeer.  Die maatregel, die voorlopig geldt tot 15 januari, is ook van toepassing op kinderen. Wie op reis is geweest, vragen we om deze maatregel te respecteren, opdat we de club gezond kunnen houden.

De Frequently Asked Questions van Sciensano hierover lezen jullie via deze link.

We rekenen op ieders eerlijke medewerking... Al wie dus de afgelopen week in een rode zone vertoefde, vragen we om de regels te volgen en niet naar de training te komen deze week.

De trainingen voor de onderbouw (U12 en jonger) worden weer opgestart vanaf 16 november, volgens het schema van de wintertrainingen (zie menu Sportief / Trainingsschema), en uiteraard coronaproof.  Verdere details heeft iedereen per nieuwsbrief ontvangen.  Er zijn geen toeschouwers toegelaten, behalve 1 assistentie-ouder per team.  Voor de bovenbouw (U14 en ouder) kijken we voorlopig nog de kat uit de boom, hopelijk zullen de dalende coronacijfers ook die trainingen weer mogelijk maken binnenkort.

Met zeer veel pijn in het hockey-hart heeft het bestuur van de club na nachtelijk overleg besloten om niet te wachten tot vrijdag (het coronavirus wacht ook niet) maar om met onmiddellijke ingang alle trainingen te annuleren.  Bovendien niet alleen voor de bovenbouw (U14+) maar voor iedereen (ook kuikentjes - U12).  De beslissing is genomen uit voorzorg, in het belang van de gezondheid van al onze leden en hun familieleden en om mee te werken aan de beperking van alle contacten buiten de gezinsbubbels gedurende de volgende 3 weken.  Wat helaas ook betekent dat de herfststage wordt geannuleerd, het inschrijvingsgeld wordt teruggestort.  Op die manier hopen we met zijn allen opnieuw bij aanvang van het winterseizoen mid-november, op het veld te staan.  Verder besliste de hockeyliga om ook de competitie in alle leeftijdscategorieën op te schorten.  Verdere berichtgeving omtrent het herspelen van de afgelaste wedstrijden volgt van zodra de hockeyliga hierover communiceert.  Even door deze zure appel heenbijten in het belang van iedereen en de rest van het seizoen! #staysafe.    

Golden Partners
Silver Partners
Bronzen Partners
Overig nieuws

 

       

© 2020, website powered by Twizzit.com